FRISKBRYGGET, FAIRTRADE & ØKOLOGISK

Charitea friskbrygget te fyldt på flaske, mens det er varmt og derefter nedkølet.

Vores teer er lavet at de bedste økologiske tebuskene og derefter tilsat sødme fra økologisk agave, økologisk passion, økologisk citron, økologisk lime, økologisk honning eller økologisk hyldeblomst. Ingen tilsætningstoffer, smagsforstærkere eller kunstige farver.

Alle ingredienser er økologiske, Fairtrade og veganske på nær honning i den sorte te, den er ikke vegansk.

 Vi ved lige præcis hvor vores råvarer kommer fra og med det mener vi ikke hvilken fabrik, nej vi mener lige præcis, hvilken mark eller buske de er plukket fra.

 Vi har lært vores bønder rigtig godt at kende de sidste mange år og bønderne har kendt deres landområder i mange år – det er lige fra vores te som kommer fra højlandet på Sri Lanka til vores roibos fra Cederberg bjergene i Syd Afrika. 

Hver eneste dråbe af vores teer er økologiske og råvarerene er håndplukket og behandlet på traditionel måde. Til den bedste te høstes 2 blade og topskuddet også kaldet “two leaves and a bud” . Vores roiboos te er høstet med et segl.

CHARITEA GREEN

Charitea Green indeholder frisk trukket økologisk grøn te, økologisk ingefær, saft fra økologisk dyrkede agaver, økologisk honning & økologisk citronsaft. 

Indeholder kun 3.2 g sukker pr. 100 ml.

Denne te har en meget mild smag med et stref af ingefær, som gør den særdeles velegnet til fisk, lette retter og asiatiske retter eller bare som en forfriskene læskedrik uden så meget sukker.   

Grøn te, ingefær, agavesaft og honning bliver handlet i overensstemmelse med Fairtrade standarder Ialt 98 % eksl. vand.

Sælges som hele kasser: 24 x 33 cl. flasker

CHARITEA BLACK

Charitea black indeholder frisk trukket økologisk sort te, saft fra økologisk dyrkede agaver & økologisk citronsaft.

Indeholder kun 3.8 g sukker pr. 100 ml.

Denne te er lavet af traditionel sort te fra Sri Lanka tilsat lidt citron. Den er mild i smagen og smager særdeles god afkølet og er et godt alternativ til traditionelle læskedrikke, da den har et lavt indhold af sukker.

Sort te, agavesaft og citron bliver handlet i overensstemmelse med Fairtrade standarder Ialt 93 % eksl. vand.

Sælges som hele kasser: 24 x 33 cl. flasker

CHARITEA RED

Charitea Red indeholder frisk trukket økologisk rooibos te, økologisk agavesirup, økologisk passionsfrugt saft & økologisk hyldeblomstsaft.

Indeholder kun 3,4 g sukker pr.100 ml.

Denne te er lavet på fyldig rooibos-te, smagen er fremhævet med passionsfrugtsaft og hyldebærsaft og til sidst afrundet med agavesirup. Den er særdeles velegnet afkølet og et godt alternativ til tradionelle læskedrikke, da den indeholder ganske lidt sukker, men smager som en sommerdag af friske røde bær og rababer.

Passionsfrugt saft, hyldeblomst saft og agavesirup bliver handlet i overensstemmelse med Fairtrade standarder Ialt 100% eksl. vand.

Sælges som hele kasser: 24 x 33 cl. flasker

CHARITEA MATE

Charitea Mate indeholder frisk trukket økologisk mate & sort te, saft fra økologisk dyrkede agaver, økologisk citronsaft, økologisk appelsinsaft & kulsyre. 

Indeholder kun 4,0 g sukker pr. 100 ml.

 Yerba mate er en sydamerikansk plante som har et højt indhold af antioxidanter og vitaminer. Den har en forfriskende og opkvikkende virkning. Mate indeholder et stof der hedder matein som minder om koffein, men som ikke skader nervesystemet, så det er et velegnet alternativ, hvis man ønsker en sund drik, som opkvikker uden at stresse nervesystemet.

Sort te, mate te, agavesaft, appelsin og citron bliver handlet i overensstemmelse med Fairtrade standarder Ialt 29 % eksl. vand.

Sælges som hele kasser: 24 x 33 cl. flasker

30 MILLIONER TIL SOCIALE PROJEKTER

Pludselig en dag tændte pæren hos Paul, en af  grundlæggerne af Lemonaid GmbH i Hamburg. Hvad nu hvis vi, i stedet for kun at indsamle penge til velgørenhed kunne skabe et produkt, som kunne skabe social og bæredygtig udvikling i de områder, vi gerne vil hjælpe  ? Ud af den tanke blev Lemonaid og Charitea Fonden født!

For hver solgt flaske donerer Lemonaid & Charitea  5 Eurocent (ca. 40 ører) til fonden som arbejder med  bæredygtige og sociale formål i de områder, hvor råvarerne plukkes og høstes. I løbet af de sidste 10 år har Lemonaid og Charitea fonden indsamlet mere end  30.000.000 kr , som blandt andet har resulteret i en skole i Sri Lanka, landbrugs skole for kvinder i Mexico og 23 andre sociale projekter.

Nyd derfor en Lemonaid eller Charitea med god samvittighed – Drinking Helps!

vi arbejder ud fra pricippet: Hjælp andre til at hjælpe dem selv.

HVER GANG DU KØBER EN CHARITEA, STØTTER DU CHARITEA FONDEN, DER STØTTER BÆREDYGTIGE  SOCIALE PROJEKTER I DE OMRÅDER, HVOR VI HØSTER OG PLUKKER VORES RÅVARER! 

Et ønske om at kunne ændre verden dråbe for dråbe, er udmundet i produktionen af lækker friskbrygget iste.

Luk