Nogle af de projekter som vi støtter.

Instituto Intercultural Ñöñho

I Mexico, hvor vores agave dyrkes, støtter vi Instituto Intercultural Ñöñho.

Lemonaid & ChariTea Foundation finansierer nonprofitorganisationen, der uddanner unge kvinder og mænd til at være sociale iværksættere.

Børnecenteret „Ñande Rekoha“ (Our Space) 

I den tidligere lagerhal til grøntsager kommer op til 80 børn mellem seks og fjorten år hver dag. Den eneste forudsætning for deltagelse er, at børnene skal være regelmæssige skoledeltagere. Centret tilbyder børnene pleje, hjælper med sundhed, hygiejne og ernæring og inkluderer forældre eller plejere i deres pædagogik.

Paraguays landbrug

Enorme sojamonokulturer i hænderne på store jordbesiddere og sæsonarbejderne uden jord får kun småpenge i løn, det er et træk ved Paraguays landbrug. Lemonaid & ChariTea Foundation ønsker at styrke husstrukturer og støtter derfor den økologiske landbrugsskole San Juan i Paraguay.

Northern Cape

Sydafrikas Northern Cape er oprindelsen til vores økologiske citroner og ChariTeas rooibos-te. 14 små landbrugsfamilier grundlagde Heiveld-kooperativet i 2001 med det mål at sælge deres egne, hånddyrkede økologiske Rooibos direkte til teelskere i Europa uafhængigt af magt- og prispres fra virksomhedens te-købere. 

Sri Lanka

Sri Lanka er på mange måder et paradis. Social ulighed og fattigdom har sat sine spor også her. En af de værste konsekvenser er seksuel udnyttelse af børn. Lemonaid & ChariTea Foundation støtter derfor Project PEaCE.   I de sidste par år har der været en stigning i antallet af tilfælde, hvor børn lokkes ind i byen af ​​plantagearbejdere. Hvad der venter dem der, er ikke de chancer, de er lovet, men prostitution, pornografi og handel med børn

Ungdommen i højlandet

Ungdommen i højlandet kan tage kurser i skræddersy, træarbejde, elektronik og databehandling.

I 2012 blev der tilføjet et nyt fokusområde, compututer. Men der er stadig meget arbejde at gøre med hensyn til uddannelse for at mindske afhængigheden af ​​plantageejerene.

Hvad der gør projektet særligt specielt er mødet mellem de forskellige kulturer i Sri Lanka: Singhalese og Tamiler lærer og bor sammen

Luk